1. Home
  2. Hoe log ik voor de eerste keer in (Staelmeesters)

Hoe log ik voor de eerste keer in (Staelmeesters)

Stap 1: Startscherm instellingen

Als je voor het eerst gaat inloggen in de Nmbrs app dien je een aantal instellingen in te voeren:

Taal*: Selecteer de gewenste taal voor het startscherm
Domain: staelmeesters.nmbrs.nl
Email: Uw e-mailadres die gekoppeld staat aan uw medewerker login
Wachtwoord: Uw wachtwoord die gekoppeld staat aan uw mederwerker login

*De hierbij gekozen taal is alleen voor het startscherm. Als de medewerker zijn of haar medewerker login wilt gebruiken in een andere taal, dient dat door ons aangepast te worden.

Stap 2: Toegangscode

Na het invoeren van de gegevens zal de applicatie u vragen om een toegangscode in te voeren.

U kunt nu gebruik maken van Nmbrs (ESS) applicatie.

Updated on 13 december 2019